Komentara: 41
Pregleda: 17562

Superfinale Prvog glasa Srbije (Nedelja, 21 čas)

20.01.2013. u 11:04h
Mirna Radulović večeras nastupa u velikom superfinalu muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" i u konkurenciji još dve superfinalistkinje boriće se za titulu prvog glasa Srbije. Veliku podršku imaće u studiju na licu mesta, ali isto tako bodriće je iz Hale sportova u grupnom gledanju prenosa i glasanju na subotičkog vokala koji je oduševio mnoge.
Superfinale Prvog glasa Srbije (Nedelja, 21 čas)

Večeras je superfinale muzičkog šou programa “Prvi glas Srbije”. Nevena Božović,  Sara Jovanović i naša Mirna Radulović poslednji put će "ukrstiti" mikrofone i odmeriti snage pred mnogobrojnim gledaocima i strogim žirijem. 

Favorit u poteri na titulom

Mirna Radulović je po mišljenju velikog broja kolega i stručnjaka iz branše favorit sa najviše šanse za uspeh na večerašnjem superfinalu. Veliki je uspeh naći se i u poslednje/njih tri/troje, ali sve tri finalistkinje vrlo su odlučne da baš večeras zasijaju i pokažu svoj maksimum. Nama ostaje da se nadamo da će Mirna najviše da zablješti, a drugi deo se sastoji u tome da moramo da joj pored moralne pružimo i "SMS podršku" tako što ćemo kada se za to da zeleno svetlo da šaljemo Mirnin redni broj 8 na dobro poznati servis 5556.

Superfinale Prvog glasa Srbije (Nedelja, 21 čas)

Veliko superfinale - Sara, Nevena i Mirna

Subotičani bodre Mirnu i iz Hale sportova

Podrška našoj sugrađanki neće izostati ni ovaj put. Svake subote finalnog takmičenja odlazio je autobus prepun Mirninih navijača, a tamo su glasom i dlanovima stavljali do znanja Mirni da nije sama, iako nikada nije bio sumnje u to. Za superfinale išlo se korak dalje - na inicijativu grupe navijača Mirne Radulović, na čelu sa majkom Kristinom, uz veliku pomoć grada obezbeđeno je grupno gledanje prenosa finalne večeri u subotičkoj Hali sportova večeras od 20 časova.

Mirna, držimo ti palčeve i glasamo za tebe slanjem SMS poruke -  broj 8 na 5556.

SREĆNO!

Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 41
Pregleda: 17562

Povezane vesti

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.