Komentara: 9
Pregleda: 14390

Mirna Radulović u Prvom glasu Srbije

16.12.2012. u 20:05h
Izvor: Portal "5+"
Mirna Radulović u Prvom glasu Srbije

I jučerašnja emisija Prvog glasa Srbije pokazala je da se Subotičanka Mirna Radulović odlično snalazi na sceni, pred publikom i u svim muzičkim žanrovima!

Mirna Radulović pokazala je nevaljalu stranu pesmom "Naughty girl" pevačice Bijonse. Vlado Georgiev rekao joj je da je otpevala besprekorno i da se odlično snašla sa plesačima. 

Možda smo mi, Subotičani, subjektivni jer je reč o “naše gore listu”, ali brojni komentari na forumima takođe idu u prilog našoj Mirni. 

Mirna Radulović u Prvom glasu Srbije

Mirna Radulović - Naughty Girl - izvor: Prva TV

Posle pete finalne i tzv. seksi večeri, Snežana Vušović se oprostila od daljeg takmičenja. U igri je ostalo osam kandidata, koji će nastaviti da se bore za titulu Prvog glasa Srbije, a oni su: Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović. Publici su se najmanje dopale interpretacije Ivana Petrovića i Snežane Vušović, zbog čega su baš ovo dvoje finalista završili u duelu. Ivan je pevao “Loše vino” od Čole, dok se Snežana odlučila za pesmu “U inat prošlosti”, koju izvodi Aleksandra Radović. A upravo je Aleksandra bila ta koja je saopštila odluku žirija, uz konstataciju da im je žao što su se baš ovo dvoje kandidata našli “na rupi”, jer su sjajni pevači i veliki potencijali. Pogledajte Mirnin sinoćnji nastup:

Mnogi je vide u samom vrhu, što ukoliko se desi, priznaćemo, neće biti nezasluženo. A ko je Mirna Radulović, devojka iz komšiluka koju danas gleda (i još više sluša!) cela Srbija?

Rođena je 1992. godine u Subotici (u horoskopu rak). Nastupa kao pevačica u bendu. Ima dečka, a u slobodno vreme, kako kaže, voli da gleda filmove, da putuje i upoznaje nove ljude. Muzički uzor joj je Beyoncé, a omiljena pesma Cafe del Mar - Mandalay. Ne voli sebe da hvali, ostavlja drugima da procene koliko vredi...

 Intervju sa Mirnom kada je bila mala

U nastavku je kratak intervju sa Mirnom i njenom sestrom Nerom, koju je uradila ekipa emisije za decu “Mali-veliki svet”. Pogađate, Mirna je tada bila mala, išla je sedmi razred Osnovne škole “Kizur Ištvan”, ali već je tada stala pred kamere! Povod nije bilo njeno pevanje, već činjenica da sestre Radulović sviraju violinu (Mirna) i klavir (Nera) i nižu uspehe... Jedan za drugim.

Pogledajte insert iz emisije i uporedite malu i veliku Mirnu. :)

 

"Facebook Fan Page" Mirne Radulović se nalazi na ovom linku.

Izvor: Portal "5+"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 14390

Povezane vesti

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.