Komentara: 34
Pregleda: 12322

Podrška Mirni iz Hale sportova uz prenos Superfinala (Nedelja, 20 časova)

17.01.2013. u 14:44h
Izvor: RTV Yueco
U nedelju je veliko superfinale Prvog glasa Srbije u kojem učestvuje i Subotičanka Mirna Radulović, a tim povodom u Hali sportova organizovano je zajedničko praćenje finala i pružanje podrške. Okupljanje je u 20 časova, a ulaz je naravno besplatan.
Podrška Mirni iz Hale sportova uz prenos Superfinala (Nedelja, 20 časova)

Grad Subotica i navijači Subotičanke Mirne Radulović, koja je ušla u finale show-a “Prvi glas Srbije” u nedelju u Hali sportova organizuju prenos super finala, gde su pozvali sve Subotičane da zajedno navijaju za Mirnu. Okupljanje je u 20 časova, ulaz je besplatan, a korisno je poneti svoje mobilne telefone zbog dela u kojem glasanje putem sms-a igra vrlo važnu ulogu.

Mirna Radulović, do pre nekoliko meseci, bila je poznata u Subotici kao devojka lepog glasa koja je nastupala na određenim manifestacijama i u nekoliko klubova sa svojim bendom. Nakon ulaska u TV show “Prvi glas Srbije” čitava Srbija, na čelu sa stručnim žirijem ovog show-a, bila je očarana sa Mirninim glasom i njenim nastupom.

Mirna Radulović - Prvi glas Srbije

Uz veliku podršku Subotičana, ali i ljudi iz drugih gradova Srbije, Mirna je uspela da uđe u super finale ovog show-a. Tim povodom njeni najbliži uz podršku grada došli su na ideju na u Hali sportova organizuju prenos super finala.

Veliku podršku Mirni dao je i Grad na čelu sa članom gradskog veća zaduženog za kulturu Milošem Nikolićem, koji je bio Mirnin profesor violine. Kao podršku grad je potpomogao organizovano gledanje i navijanje u Hali sportova.

Podrška Mirni iz Hale sportova uz prenos Superfinala (Nedelja, 20 časova)

Ukoliko želite da naša Subotičanka Mirna Radulović bude pobednica Prvog glasa Srbije, nije dovoljno samo da navijate za nju, nego i da glasate sms-om, tako što ćete ukucati broj 8 i poslati na broj 5556.

Izvor: RTV Yueco

Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije

Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije Doček Mirne Radulović u Subotici nakon emisije Prvog glasa Srbije
Pogledaj ostale fotografije

Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS

Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS Pripreme navijača Mirne Radulović za superfinale PGS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 12322

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

prvi glas srbije

miloš nikolić

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.