Komentara: 14
Pregleda: 12548

Sudar automobila i traktora u Bačkoj Topoli, jedna osoba poginula

29.05.2021. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Sinoć nešto iza 20 časova u Bačkoj Topoli dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil i poljoprivredno vozilo. Usled težine povreda vozač automobila je podlegao povredama.
Sudar automobila i traktora u Bačkoj Topoli, jedna osoba poginula
Foto: Ilustracija, arhiva

Nezgoda se desila nakon što je automobil marke Pežo 206 prešao u suprotnu traku i naletelo na traktor sa prikolicom koji se kretao putem. Usled siline udarca vozač putničkog vozila (N.K. 1964) je zadobio teške telesne povrede, i pored brze intervencije Hitne pomoći preminuo je na putu do bolnice, dok je vozač traktora lakše povređen.

Saobraćajna nezgoda se desila na industrijskoj obilaznici koja spaja puteve Bačka Topola – Novo Orahovo i Bačka Topola – Njegoševo.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, nakon čega će biti poznate sve okolnosti saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice stradalo od posledice sudara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 12548
Povezane teme

saobraćajna hronika

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.