Komentara: 2
Pregleda: 2151

Subotičko Dečje pozorište gostovalo na Kosovu i Metohiji

24.09.2015. u 12:02h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Dečje pozorište iz Subotice izvelo je u Orahovcu, Velikoj Hoči i Vidanju predstavu "Tužni psić Tobi" po motivima priče Zdenjeka Florijana, a u režiji Živomira Jokovića.
Subotičko Dečje pozorište gostovalo na Kosovu i Metohiji

Prvak subotičkog Dečjeg pozorišta Boško Boškov zahvalio se prijateljima iz Doma kulture u Gračanici na gostoprimstvu, istakavši da je presrećan jer su ih deca u Metohiji dočekala sa osmehom na licu.

"Čovek poput mene sa severa, posle svih ovih godina očekuje neke druge da tako kažem face, možda tužne, možda izmučene, možda zabrinute. Ja sam presrećan, jer deca su nas dočekala sa širokim osmesima na licu, čak i njihovi roditelji i prosvetni radnici", rekao je on.

Boškov je istakao da u tim osmesima prepoznaje optimizam sa njihove strane koji može da "hrani" i ljude u centralnoj Srbiji, da će sve nevolje biti izgurane i da će svakim danom biti sve lepše i bolje i njima i nama u ostatku dela Srbije.

Gostovanje Dečjeg pozorišta organizovao je Dom kulture u Gračanici.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2151
Povezane teme

Subotičko Dečje pozorište

dečje pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.