• Pregleda: 1813

Subotičko Dečje pozorište gostovalo na Kosovu i Metohiji

Dečje pozorište iz Subotice izvelo je u Orahovcu, Velikoj Hoči i Vidanju predstavu "Tužni psić Tobi" po motivima priče Zdenjeka Florijana, a u režiji Živomira Jokovića.
Subotičko Dečje pozorište gostovalo na Kosovu i Metohiji

Prvak subotičkog Dečjeg pozorišta Boško Boškov zahvalio se prijateljima iz Doma kulture u Gračanici na gostoprimstvu, istakavši da je presrećan jer su ih deca u Metohiji dočekala sa osmehom na licu.

"Čovek poput mene sa severa, posle svih ovih godina očekuje neke druge da tako kažem face, možda tužne, možda izmučene, možda zabrinute. Ja sam presrećan, jer deca su nas dočekala sa širokim osmesima na licu, čak i njihovi roditelji i prosvetni radnici", rekao je on.

Boškov je istakao da u tim osmesima prepoznaje optimizam sa njihove strane koji može da "hrani" i ljude u centralnoj Srbiji, da će sve nevolje biti izgurane i da će svakim danom biti sve lepše i bolje i njima i nama u ostatku dela Srbije.

Gostovanje Dečjeg pozorišta organizovao je Dom kulture u Gračanici.

Izvor: Agencija "Tanjug"

povezane teme

2
student Odgovori
Svaka cast. Kamo sreće da je vise ovakvih primera.
Daddy Odgovori
Predivno!!!


Gospodina sa slike (ne znam mu ime, davno je bilo, pretpostavljam Bosko Boskov) se secam jos dok je moj sin bio mali i svaki vikend je obavezno bilo da se ide u pozoriste ponekad cak i predstave na madjarskom jeziku jer to deci nije pravilo razliku, uzivali su jednako.


Umetnik koji je posvetio zivot zabavi i umetnosti za najmladje. Duboko postovanje!


Pozdrav deci iz Metohije!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.