Komentara: 2
Pregleda: 1518

Subotički đaci na regionalnom nivou kviza „Mreža čitanja”

05.03.2021. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
Dvanaest subotičkih srednjoškolaca, koji su osvojili potreban broj bodova na školskom nivou kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja”, učestvovaće danas na drugom, regionalnom nivou takmičenja.
Subotički đaci na regionalnom nivou kviza „Mreža čitanja”

Tako će u podne učenici Gimnazije „Svetozar Marković”, Marija Milodanović, Iva Ivković Ivandekić, Lucia Mamužić, Luka Mrkaljević, Sara Vuković, Josipa Kujundzić, Zdenko Ivanković, Dražen Vidaković i Josipa Dulić, kao i učenici Medicinske škole, Jana Mihajlović, Božana Vujačić i Josipa Horvacki, rešavati onlajn kviz zajedno sa još 354 učenika iz Hrvatske.

U kategoriji multimedijalnog rada učestvovaće i Dario Vojnić Hajduk iz Politehničke škole, koji je takođe prošao školski nivo takmičenja.

Ovogodišnji kviz posvećen je temi „Knjiga, knjižara, biblioteka”, a organizuje ga Hrvatska mreža školskih bibliotekara, dok sprovođenje kviza u našem gradu realizuje Gradska biblioteka Subotica u saradnji sa NIU „Hrvatska reč”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1518
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

gradska biblioteka subotica

kviz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.