Komentara: 3
Pregleda: 14155

Subotička bokserka "razbila" šampionku sveta

27.04.2016. u 13:12h
Izvor: Subotičke novine
Subotička bokserka "razbila" šampionku sveta

Jasmina Nađ, članica Ultimat fajter kluba "Spartak", nastupila je u Karlsrueu u Nemačkoj u profi boks meču. Bio je to duel protiv Melani Zveker, šampionke sveta u WBF kategoriji, odnosno revanš duel dve takmičarke.

– U osam rundi borbe Jasmina je napadala od prve do poslednje sekunde, praktično je razbila šampionku sveta. Više puta je meč zaustavljan zbog ispadanja štitnika za zube, brisanja krvi. Naravno, svaki put bi do prekida došlo kada je protivnica bila pred nokautom. Na kraju nas je malo iznenadio kraj meča. Sudije su borbu proglasile nerešenom, iako su i laici mogli da vide ko je bio bolji. No, nije sve na kraju ni loše ispalo, jer je Jasmina stekla pravo da je sada izazove na borbu za šampionski pojas – ističe Saša Gredeljević, trener UFC Spartak.

Kako ističe Jasmina Nađ, postoje brojne ponude za borbe širom Evrope, ali će pripreme biti koncentrisane na dva fronta.

– Spremam se za borbu za titulu, a u maju sigurno imam Svetski kup u kik boksu u Budimpešti. Treniraću kao da je meč za titulu sutra, svaki dan, bez obzira na to koliko bude potrebno vremena da do borbe dođe. Ne odustajem!

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 14155
Povezane teme

boks

ultimate fight spartak

ultimate fight klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.