Komentara: 22
Pregleda: 58939
Foto

Subotičanka ubijena ispred kuće

08.02.2019. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Subotičanka J.M. (40) ubijena je jutros ispred kuće u kojoj je stanovala u Dalmatinskoj ulici.
Subotičanka ubijena ispred kuće

Prema prvim informacijama, smrt je nastupila u ranim jutarnjim časovima usled udarca tupim predmetom. Beživotno telo nesrećne žene pronašle su komšije, koje su i pozvale policiju.  O  zločinu koji je potresao celu ulicu svedoči lokva krvi ispred kuće u kojoj je živela kao podstanar.

- Sinoć između deset i jedanaest časova uveče čuli smo pucanj, ali smo mislili da deca bacaju petarde i nismo reagovali.  Jutro smo čuli žamor a kad smo izašli iz kuće imali smo šta i da vidimo, policiju i radnike pogrebnog preduzeća – kažu nam komšije.  – Šta se zaista dogodilo stvarno ne znamo, ovo je sve šok za sve nas.

Subotičanka ubijena ispred kuće

Iako komšije tvrde da su čule pucanj, nezvanično saznajemo da je žena dobila udarac tupim predmetom u glavu, usled koga je pala i ostavljena da iskrvari.

Uviđaj je nedavno završen i predata je u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Subotici. 

Subotička policija je potvrdila da se desio zločin, ali više detalja još uvek nisu saopštili.

- Možemo da povrdimo da je pronađeno beživotno telo žene, ali više detalja znaće se posle sprovedene istrage – kratko su nam rekli u subotičkoj policiji.

Subotičanka ubijena ispred kuće

Izvor: Subotica.com
Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke Uviđaj na mestu ubistva 40-godišnje Subotičanke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 58939

Povezana vest

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

ubistvo

teško ubistvo

uviđaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.