Komentara: 23
Pregleda: 6312

Subotičanin osvojio zlatnu medalju u sklekovima

17.09.2013. u 22:21h
Nikola Savić, učenik trećeg razreda Medicinske škole učestvovao je na takmičenju iz ulične gimnastike koje se održalo u Puli od 07-09.2013. zahvaljujući podršci Kancelarije za mlade Grada Subotice.
Subotičanin osvojio zlatnu medalju u sklekovima

Na takmičenju je prisustvovalo više od 40 učesnika koji su došli iz Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i Srbije. Nikola je bio jedini predstavnik iz Srbije.

Na takmičenju je osvojio zlatnu medalju u sklekovima i treće mesto u ''Plank'' izdržaju. Nikola (momak sa leve strane na fotografiji) je član neformalne grupe Bar – Maniacs od maja ove godine i tome pridaje veliku pažnju.

Motivacija je za Nikolu nešto prolazno dok se vodi disciplinom kao sistemom rada. „Kada nešto ne možeš da uradiš, mrzi te ili nešto slično, ti ustaneš i odeš to da uradiš bez ikakvih izgovora“ objašnjava Nikola. Mladima Nikola poručuje da se bave sportom i da žive zdrav život.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 6312
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.