Komentara: 2
Pregleda: 2255

Subotičanin osvojio turnir "Čolanov memorijal"

05.09.2013. u 14:01h
Izvor: RTV Yueco
Proteklih dana u Beogradu na terenima teniskog kluba "Crvena zvezda" održan je teniski turnir za devojčice i dečake uzrasta do 12 godina pod nazivom "Čolanov memorijal". Subotičanin Nemanja Subanović član Crvene zvezde osvojio je prvo mesto.
Subotičanin osvojio turnir "Čolanov memorijal"

Nakon četiri uzastopne pobede stigao je do finala kada se sastao sa drugom iz reprezentacije Goranom Životićem. U prvom setu Nemanja kreće veoma agresivno ali pomalo nervozno i pravi dosta neiznuđenih grešaka tako da je prvi set izgubio rezultatom 6:3.

U drugom setu Životić je poveo sa 4:3 u gemovima ali tada Nemanja pronalazi pravi ritam, preokreće rezultat i dobija drugi set rezultatom 6:4. U trećem setu Subanović dodatno pojačava tempo i dobija treći set rezultatom 6:0.

Pehare finalistima predao je Nikola Ćirić profesionalni igrač i član Crvene zvezde. Uz to što se bavi sportom Nemanja je odličan učenik i ide u školu Sveti Sava u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2255
Povezane teme

teniski turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.