Komentara: 0
Pregleda: 1897
Foto

Subotičani za Milu tokom vikenda prikupili više od tri hiljade evra

27.07.2021. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Za samo dva dana, putem humanitarnog bazara u centru grada, prikupljeno je oko 375.000 dinara za četvorogodišnju Milu Mikulić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 2 (SMA).
Subotičani za Milu tokom vikenda prikupili više od tri hiljade evra

Na bazaru, koji je organizovala Fejsbuk grupa „Naše malo nekome je sve“, tokom dva dana učestvovalo je oko 40 izlagača, koji su prodavali cveće, mafine, limunadu, pite, polovne igračke i knjige. Cene simbolične, a plemenito delo naših sugrađana neprocenjive vrednosti.

Na bazarima u subotu i nedelju skupljeno je 374.450 dinara i 85 evra i sav novac uplaćen je juče na račun Fondacije „Budi human“. Milin tata, Nenad, zahvalio se svima koji su dali doprinos ovoj akciji.

- Iz nas je burna nedelja, a za kraj nedelje pobrinule su se tri dame Tijana, Josipa i Dana koje su dale sve od sebe kako bi u našoj divnoj Subotici organizovali bazar za našu Milu najbolje što mogu. Nije mala stvar okrenuti sve te telefonske brojeve, rezervisati, uskladiti porodične obaveze i humanitarni rad, ali uspeli smo! - poručuje Nenad Mikulić. - Želeo bih se zahvaliti svim divnim ljudima koji su i sami bili izlagači u ova dva dana, svima koji su bili onoliko dugo na suncu stojeći iza štrandova, zatim kafićima, restoranima, zanatlijama, animatorima, voditeljima i humanim ljudima koji su doprineli ko je koliko mogao.

Subotičani za Milu tokom vikenda prikupili više od tri hiljade evraSubotičani za Milu tokom vikenda prikupili više od tri hiljade evra

Svi ljudi dobre volje mogu Mili da pomognu i slanjem poruke sa sadržajem 1073 na broj 3030, ili uplatom na namenske dinarske i devizne račune u Fondaciji.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh" Humanitarni bazar "Za Milin osmeh"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1897

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.