Komentara: 0
Pregleda: 1625

Subotičani treći na finalnom turniru "City games"

24.07.2018. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Na finalnom turniru "City games", održanom za vikend na Zlatiboru, ekipa Sportskog saveza Subotice, koju su predstavljali Bojan Rašković, Dejan Franjković, Miloš Vucelić, Srđan Dakić, Noemi Priboj i Milica Šoštarec, osvojila je treće mesto.
Subotičani treći na finalnom turniru "City games"

U konkurenciji šest ekipa iz naše zemlje, koje su takmičile u šest disciplina Kragujevac je zauzeo prvo mesto sa 56 bodova, Kikinda je bila druga sa 47 bodova, a naš predstvanik je osvojio treće mesto sa 37 bodova. Ekipe je činilo šest takmičara, od kojih su minimalno dve morale biti pripadnice lepšeg pola.

Pobednici finalnog turnira, ekipa iz Kragujevca, predstavljaće našu zemlju na međunarodnom turniru u Luksemburgu u konkurenciji još šest zemalja. Cilj ovih igara, koje su deo evropskog projekta, je podsticanje timskog duha i ukazivanje na važnost bavljenja sportom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1625
Povezane teme

sportski savez subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.