Komentara: 2
Pregleda: 12080

Subotičani na Sajmu Milan Expo 2015

11.06.2015. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Stomatološkog centra Nordent, lidera dentalnog turizma u Srbiji i predstavnici hotela Galleria, najbolje ocenjenog hotela od strane gostiju u Srbiji, predstavili su se na Internacionalnom sajmu  Expo 2015 koja se održava u Milanu od 01. maja do 31. oktobra 2015. godine.
Subotičani na Sajmu Milan Expo 2015

Na poziv turističke organizacije Vojvodine predstavnici Subotice su potencijalnim italijanskim partnerima i partnerima iz drugih zemalja prezentovali nove tendecije u razvoju  turističke destinacije- kroz promociju savremene stomatološke usluge i uticaju medicinskog turizma na podizanje kvaliteta usluga smeštaja, ishrane i  boravka u Subotici.

Nastupom na Svetskoj izložbi MILAN EXPO, sa preko 140 paviljona zemalja izlagača,  još jednom se dokazuje da naš grad poseduje kvalitete koji su atraktivni turistima iz celog sveta, a da Nordent i hotel Galleria svojom efikasnom, savremenom i profesionalnom uslugom, postavljaju nove standarde u stomatologiji, ali istovremeno u turizmu i hotelijerstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 dana
Komentara: 2
Pregleda: 12080
Povezane teme
nordent hotel galleria
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.