Komentara: 0
Pregleda: 2501

Subotičani na prolećnom sajmu knjiga u Novom Sadu

07.03.2009. u 12:57h
Izvor: Subotica.com
Subotičani na prolećnom sajmu knjiga u Novom Sadu

U okviru održavanja prolećnog sajma knjiga na Spensu u Novom Sadu koji je bio otvoren od 27. februara do 7. marta 2009. godine, članovi subotičkog književnog kluba "Severna zvezda" su imali priliku da se predstave na Javnoj tribini i govore o književnom radu Dajane Diverno.

Sredoje Topalović je otvorio ovu književnu večer (dana 6. marta sa početkom u 16 časova), i govorio je o romanu ''Tajne strasti grofice Razaski'' čiji je autor Dajana Diverno. Spomenuo je učešće ostalih članova iz književnog kluba ''Severna zvezda'', čiji je lektor Predrag Opalić, a korekturom se bavila Alisa Salopek.

U ostalom delu večeri predstavio se i pesnik Ratko Belić, koji je pored pesama autorke predstavio i svoj akrostih.  U završnom delu večeri veoma lep govor je održao hrvatski književnik i vajar Boris Staparac. Odlomke iz romana čitala je sama autorka, koja je ovim putem predstavila i svoj četvrti roman ''Francuski poljubac'' čiji je izdavač Klub ljubitelja lepih umentosti ''Aliass'' iz Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2501
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.