Komentara: 16
Pregleda: 4295

"Subotičani biraju između uspešnih i virtuelnih investicija"

27.04.2012. u 01:07h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani će na izborima 06. maja birati između uspešnih ljudi koji su u protekle dve godine ostvarili fantastične rezultate i onih koji garantuju neizvensnost začinjenu zatvaranjem u nacionalne torove i virtuelne investicije, poručio je okupljenim subotičanim prvi na listi “Izbor za bolji život – Boris Tadić” Oliver Dulić na sinoćnoj konvenciji. Konvencija je održana u Hali sportova, a pored Dulića, govorili su i Saša Vučinić, Bojan Pajtić, Dragan Đilas i mnogi drugi.
"Subotičani biraju između uspešnih i virtuelnih investicija"

Obraćajući se okupljenima na konvenciji “Izbor za bolji život - Boris Tadić”, zamenik predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Saša Vučinić izarzio je želju da od šestog maja privalečnje investicija ne bude izolovani incident, već nešto na čemu će se raditi iz dana u dan, kako bi se uposili Subotičani, za koje jerekao da su vredni, da žele da rade i od tog rada žive. Vučinić je rekao da mu treba, ne uspeh na izborima, već uspeh u periodu od 07. maja do 2016. godine.

Po rečima članice Gradskog odbora Demokratske stranke Olivere Radnić, Subotica će i u naredne četiri godine biti grad dostojanstven za život starih i penzionera.

Prvi na listi “Izbor za bolji život – Boris Tadić” na predstojeći lokalnim izborima dr Oliver Dulić, u svom obraćanju je rekao da sa naprednjacima neće sarađivati, niti će im zaboraviti ni zarđale kašike, ni sendviče, i na kartu jednom pravcu koje su nudili sugrađanima. On je Ištvanu Pastoru poručio da, ako neće sa demokratama, jedino može da ide sa naprednjacima, ako želi da ide sa Vučićem i Nikolićem da to i kaže.

Demokratska stranka

Nosilac liste “Izbor za bolju Vojvodinu” Bojan Pajtić rekao je okupljenima da je ponosan na rezultate koje je ostvarila Subotica u proteklih nekoliko godina. Kada nema opstrukcija, kočenja i sujeta i ometanja mogu da se naprave impresivni rezultati, rekao je Pajtić. On smatra da je u protekle četiri godine tim Olivera Dulića i Saše Vučinića učinio da Subotičani mogu biti ponosni i da pruže svojoj deci perspektivu.

Koaliciju “Izbor za bolji život – Boris Tadić” u Subotici sačinjavaju Demokratska stranka, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratska partija Srbije. Na glasačkim listićima za lokalne izbore 06. maja nalaziće se pod rednim brojem jedan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 4295
Povezane teme

Saša Vučinić

Oliver Dulić

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

Olivera Radnić

izbori 2012

dragan đilas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.