Komentara: 0
Pregleda: 5960

Subotica u nedelju domaćin Međunarodnog dana slagalica

28.01.2017. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Pazl Svet Srbija u saradnji sa španskom kompanijom EDUCA Borras priprema celodnevnu zabavu povodom Međunarodnog dana slagalica. Program će se održati u nedelju u kafeu Klein House.
Subotica u nedelju domaćin Međunarodnog dana slagalica

Manifestacija će okupiti više od 50 učesnika svih generacija. Ovo je prvi put da se ovaj praznik igre obeležava u Srbiji. Grad – domaćin Manifestacije ove godine je Subotica.

Međunarodni dan slagalica ustanovljen je 1995. godine i od tada se obeležava širom sveta, sa ciljem da promoviše pravo na i gru, slagalice kao sjajno terapijsko, relaksaciono sredstvo i kao takmičarsku disciplinu.

Subotica u nedelju domaćin Međunarodnog dana slagalica

foto: Puzzle svet Srbija Facebook

Program „Hajde da se složimo“ u kafe galeriji Klein house počinje u 12 časova, a završava u 23 časa i obuhvata – kolažni porodični program sa kreativnim radionicama za decu i ekipno takmičenje u slaganju slagalica po grupama.

Prijava ekipa za takmičenje je u toku, a broj stolova je ograničen. O propozicijama takmičenja i načinu prijavljivanja možete se informisati na facebook stranici Pazl Svet Srbija.

Ulaz je slobodan.

Subotica u nedelju domaćin Međunarodnog dana slagalica

Organizator manifestacije je  “Pazl Svet Srbija”. To  je udruženje filantropske orjentacije osnovano 2015. godine, koje okuplja ljubitelje slagalica svih generacija. Aktivnosti ovog udruženja su javne i tematski društveno angažovane, a osmišljaju ih sa ciljem da igrom animiraju zajednicu i skrenu pažnju javnosti na važna društvena pitanja i probleme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5960

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.