Komentara: 7
Pregleda: 4370

Subotica pomaže ugrožene u poplavljenim područjima

22.09.2014. u 17:49h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica i subotički Crveni krst odazvali su se apelu koji je stigao iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i u toku današnjeg dana su uputili pomoć ugroženima u poplavama u vidu 14.560 litara flaširane vode.
Subotica pomaže ugrožene u poplavljenim područjima

U toku današnjeg dana obezbeđeno je skoro 15.000 litara flaširane vode kao pomoć stanovništvu ugroženom od poplava. Transport do lokacija ugroženim poplavama je obezbeđen uz pomoć subotičke "Tržnice".

Milimir Vujadinović, član gradskog veća za socijalna pitanja, rekao je da se lokalna samouprava odazvala apelu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u smislu potrebe da se pomogne stanovništvu ugroženom od poplava, na područjima Kladova i Majdanpeka i u tom smislu je upućena pomoć u vodi za piće. 7.560 litara je bilo na zalihama Crvenog krsta, a Grad Subotica je obezbedio dodatnih 7.000 litara flaširane vode. 

Crveni krst Subotice u saradnji sa lokalnom samoupravom i ovog puta se odazvao pozivu za pomoć stanovništvu ugroženom od poplava. Flaširana voda će u toku sutrašnjeg dana biti dopremljena organizacijama Crvenog krsta u Kladovu i Majdanpeku, koja će izvršiti i distribuciju, izjavio je Miodrag Varo, samostalni stručni saradnik Crvenog krsta, gradske organizacije Subotica.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima Humanitarna pošiljka iz Subotice namenjena ugroženima u poplavljenim područjima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4370

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

crveni krst

milimir vujadinović

donacija ugroženima od poplava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.