Komentara: 1
Pregleda: 1692
Foto

Subotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluve

28.03.2022. u 15:39h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi "Ivan Sarić", u subotu, je organizovan sportski dan za osobe koje imaju problema sa sluhom.
Subotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluve

Subotica je bila domaćin sportskog dana za guve i nagluve, u okviru kog su organizovana takmičenja u malom fudbalu, pikadu i stonom tenisu. Sportski dan je organizovao Savez gluvih i nagluvih, uz podršku Grada Subotice.

- Ponosni smo što smo dobili priliku da organizujemo ovakav događaj i potrudili smo se da to bude na visokom nivou. Nakon sportskih takmičenja, upriličeno je druženje, kao i obilazak grada - rekao je pomoćnik gradonačelnika, Marko Marić.

Subotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluveSubotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluveNa ovom sportskom događaju, gde je akcenat na druženju i dobroj zabavi, ali uz mnogo sportskog žara, učestvovale su ekipe iz sedam gradova. Pored domaćina, učestvovali su gosti iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kraljeva, Kragujevca i Požarevca. Subotica je imala i veteransku ekipu.

- Na ovakvim događajima se sastaju ljudi koji imaju problema sa sluhom iz cele Srbije. Osim druženja, događaji poput ovog prilika su da se skrene pažnja na ove ljude, koji su ravnopravni građani - istakao je Marić.

Sledeći sportski susret gluvih i nagluvih biće organizovan za mesec dana u Novom Sadu.

Subotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluveSubotica domaćin sportskog dana za gluve i nagluve

Izvor: Subotica.com
Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije Sportski susret Saveza gluvih i nagluvih Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1692
Povezane teme

stoni tenis

mali fudbal

pikado

savez gluvih i nagluvih subotica

marko marić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.