Komentara: 1
Pregleda: 1833
Foto

Subotica domaćin konferencije „Novi lideri“

09.11.2022. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Subotica domaćin  konferencije „Novi lideri“

Subotica je bila jedan od domaćina konferencije „Novi lideri“, koju je organizovala studentska organizacija "AIESEC", sa ciljem da podstakne mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu..

Temom konferencije "Beyond the regular, shape your way" organizatori i predavači žele da probude što više novih lidera današnjice koji će smelo oblikovati svoj put i pomerati granice.

- Želimo da podstaknemo mlade da nam se pridruže u ovom vidu neformalnog obrazovanja i na taj način učine prvi korak pozitivnih promena u društvu. U savremenom društvu ne postoji tačan način  kako da se formira lični put, već svako kreira neki sopstveni put – objašnjava u ime organizatora Teodora Vasiljević. – U Subotici se prijavilo 160  mladih, mahom studenata a ima i srednjoškolaca. Svima njima želimo da poručimo da svako od njih može da kreira neki sopsteni put na svoj način.

Subotica domaćin  konferencije „Novi lideri“U okviru programa realizovane su i radionice iz oblasti marketinga, HR- a, prodaje i projektnog menadžmenta.

Učesnici konferencije kažu da su se odazvali predavanjima jer mogu dosta toga da čuju i nauče.

- Drago mi je što imamo priliku da čujemo iskustva uspešnih ljudi, nadam se da će mi nako od njih biti inspiracija da se i ja jednog dana odvažim da počnem svoj biznis – kratko će Mila.

Subotica domaćin  konferencije „Novi lideri“Osim u Subotici, konferencija će se održati u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri" Кonferencija "Novi lideri"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1833
Povezane teme

aiesec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.