Komentara: 2
Pregleda: 2855

Subotica.biz - subotički poslovni adresar sa više od 500 firmi

02.04.2024. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Subotica.biz je moderan poslovni adresar grada Subotice koji predstavlja subotičke firme svim korisnicima interneta, kako građanima, tako i privredi. Svaki klijent ima svoju prezentaciju, koja u obliku sajta pruža sve funkcionalnosti.
Subotica.biz - subotički poslovni adresar sa više od 500 firmi

Subotički poslovni adresar www.subotica.biz za četiri godine postojanja zadobio je poverenje preko 500 firmi iz gradskog okruženja i time se pozicionirao kao najčitaniji sajt iz ove društvene oblasti.

- Mi pravimo prezentaciju za svakog klijenta i ona liči na jedan mali veb sajt. Dakle, prezentacija sadrži opis firme, ima 12 fotografija i logo, radno vreme, kontakt, mapu, kao i linkove ka sajtu i društvenim mrežama. Početnicima u biznisu je pojavljivanje na adresaru odlično za predstavljanje široj javnosti, a može da im zameni sajt ukoliko ga još uvek nemaju. Dugogodišnji klijenti svedoče o tome da je pojavljivanje na Subotica.biz portalu doprinelo poboljšanju posećenosti njihovog sajta, kao i povećanom interesovanju za njihove usluge i proizvode - kaže Nataša Jančikin, u ime portala Subotica.biz.

Subotica.biz - subotički poslovni adresar sa više od 500 firmi

Više od 500 firmi, velika posećenost, preglednost, reklama na najčitanijem gradskom portalu Subotica.com i lakše pronalaženje preko Google pretrage samo su neki od benefita koje su ostvarile firme predstavljene u ovom poslovnom adresaru. 

Ljudima koji se bave biznisom je izuzetno važno da informacije o njihovim proizvodima ili uslugama dopru do što većeg broja ljudi, a upravo to je ono što im ovaj elektronski katalog nudi. 

Subotica.biz - subotički poslovni adresar sa više od 500 firmi

Paket koji podrazumeva prezentaciju na portalu Subotica.biz, kao i pojavljivanje na sajtu Subotica.com, na godišnjem nivou iznosi 7.900 dinara.

- Ovaj paket obuhvata i prikazivanje mini banera na sajtu Subotica.com, a koji sadrži naziv firme, logo i telefon i koji se prikazuje na svim stranicama sajta. Definisali smo cenu za koju smatramo da je prihvatljiva i malim privrednicima, kao i početnicima u biznisu, a važno je istaći da skrivenih troškova nema. Nudimo i mogućnost zakupa banera, a kompletnu ponudu možete videti na ovom linku, dodaje Nataša i nastavlja - Svaka prezentacija ima statistiku poseta koja se klijentu dostavlja mesečno. Mnogo naših klijenti imaju hiljade pregleda njihove prezentacije, a što im donosi puno poziva i mejlova, a samim tim i prilika za uvećanje profita.

Za više informacija pozovite 064/146-56-78 ili pišite na natasa.jancikin@subotica.biz, a u nastavku možete videti kako izgleda jedna od prezentacija.

Subotica.biz - subotički poslovni adresar sa više od 500 firmi

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 dan
Komentara: 2
Pregleda: 2855
Povezane teme

poslovni adresar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.