Komentara: 2
Pregleda: 2789

Stonoteniseri Spartaka juniorski vicešampioni Srbije

06.02.2017. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda Bečej je bio domačin ekipnog prvenstva Srbije u stonom tenisu za uzrast juniora. Subotički Spartak je osvojio odlično 2. mesto, odmah iza zrenjaninskog Stenes-a.
Stonoteniseri Spartaka juniorski vicešampioni Srbije

Na ekipnom prvenstvu Vojvodine juniori Spartaka su bili prvi, dok su sada na prvenstvu Srbije osvojili odlično drugo mesto. U klubu ističu da je ovo još jedan lep uspeh juniorske ekipe.

U bečeju su prvo igralo po grupama gde je Spartak izgubio od Stenesa sa 3-0 i pobedio Novi Sad sa 3-1 i tako se plasirao u polufinale. U polufinalu Spartak je odmerio snage sa Temerinom i u krajnje neizvesnom meču pobedio sa 3-2, plasiravši se u finale. U finalu ih je ponovo čekao Stenes, ali Zrenjaninci su i ovaj put bili maksimalni i zasluženo poneli titulu prvaka Srbije

Juniorsku ekipu Spartaka predstavljali su: Bence Bognar (kapiten), Dominik Mihalovič, Aleksandar Čokić, Luka Andrašić i Jovan Marković, a vodio ih je trener Mirko Gavrilović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2789
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

aleksandar čokić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.