Komentara: 0
Pregleda: 1490

Stonoteniseri Spartaka bolji od Stenesa (4:2)

01.11.2015. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka bolji od Stenesa (4:2)

U okviru petog kola Super lige Srbije u stonom tenisu Spartak je u svojoj dvorani savladao zrenjaninski Stenes rezultatom 4:2. Ekipa trenera Mirka Gavrilovića ovom pobedom nastavila je seriju dobrih rezultata a četiri pobede u pet odigranih kola svedoče o odličnoj formi subotičana na startu šampionata.

Stefan Kostadinović je još jednom odigrao kapitenski. U prvom meču savladao je Vladimira Smiljića sa maksimalnih 3-0 da bi do druge pobede došao protiv Slobodana Lugonje rezultatom 3:1. Halas Kristijan zabeležio je pobedu i poraz kao i Nikola Grbić. Pri rezultatu 3:2 za domaćina upravo je Nikola Grbić slavio protiv Marka Popovića i postavio konačan rezultat meča.

Spartak - Stenes 4:2

Kapiten subotičke ekipe posle nove pobede bio je zadovoljan kako je ekipa odigrala protiv jedne sasvim ozbiljne ekipe sastavljene kombinovano od mladih i talentovanih igrača sa jedne strane, kao i nekoliko iskusnih koji se takmiče desetak godina.

- "Dobra serija za nas, bila bi još bolja da smo dobili Panoniju u drugom kolu pa da počnemo sezonu sa 5-0 što bi bio najbolji start u poslednjih 4-5 godina od kako sam ja u Spartaku. Nadoknadili smo to u meču protiv Vršca u kojem je bilo dosta nezgodno pa i u ovom gde smo posle poraza Halasa od Gaceva mislili da će možda doći i do dubla. Ipak, Nikola Grbić je uspeo na kraju da dobije vrlo važan meč i poštedi nas drame u završnici. Stenes je ozbiljan tim, imaju četiri igrača koja mogu da rotiraju što je velika prednost u stonom tenisu, imaju dva mlada igrča kao i dva veoma iskusna koja igraju ligu deset godina i zaista nisu ekipa za potcenjivanje. Što se mene tiče, danas sam bio dosta siguran, slično je bilo i u meču protiv Partizana tako da sam u dosadašnjem toku šampionata zadovoljan svojom igrom." - izjavio je kapiten Kostadinović

Trener ekipe Gavrilović zadovoljan je još pobedom  i odličnim startom sezone

- "Lep i dinamičan meč. Pobedili smo zahvaljujući čitavoj ekipi, pre svega Kostadinoviću koji je kao kapiten povukao dve partije. Zadovoljan sam onim što smo uradili u dosadašnjem toku šampionata, sledeći meč igramo za dve nedelje u Zrenjaninu protiv Banata koji je prvak države." - zaključio je trener plavo-bele ekipe.

Narednog vikenda u stonoteniskom centru biće održan memorijal Vilim Harangozo koji spada u turnir A klase i turnir za veterane koji nosi ime Tibora Harangozoa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1490
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.