Komentara: 0
Pregleda: 3030

Stonoteniseri Spartak STOSS-a savladali Železničar (4:2)

17.10.2016. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
U 4. kolu Prve lige Srbije odigranom u subotu u Stonoteniskom centru Subotica Spartak Stoss dočekao je vrlo nezgodnu ekipu Železničara iz Niša i u prilično neizvesnom meču zabeležio pobedu (4:2).
Stonoteniseri Spartak STOSS-a savladali Železničar (4:2)

U redovima domaćih standardno dobar bio je Ištvan Poljak sa po dve pobede, dok su Robert Takarič i Milan Trbović zabeležili po jednu pobedu.

U prvom meču Poljak je savladao Ocokoljića sa 3:1, zatim je Trbović poražen od  Jovanovića (3:0), prednost domaćoj ekipu vratio je Takarič maksimalnom pobedom na Đorđevićem (3:0). Svojom drugom pobedom Poljak je povisio prednost Subotičana na 3:1, ali neizvesnost u meč vraća igrač Železničara Ocokoljić koji dobija Takariča (1:3), međutim poslednji duel dobija Trbović protiv Đorđevića (3:2) za konačnih 4:2.

Nakon četiri kola Spartak STOSS ima tri pobede i poraz. U narednom kolu ekipa Branka Brstine u subotu gostuje u Temerinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3030
Povezane teme

stoni tenis

spartak stoss

branko brstina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.