Komentara: 0
Pregleda: 2917

Stonoteniser Aleksandar Čokić najbolji na turniru Top 12 Srbije za mlađe kadete

24.05.2017. u 14:59h
Izvor: Subotica.com
Aleksandar Čokic, mlađi kadet Spartaka, osvojio je 1. mesto na prestižnom turniru "Top 12 Srbije", odžanom proteklog vikenda u Bečeju.
Stonoteniser Aleksandar Čokić najbolji na turniru Top 12 Srbije za mlađe kadete

Na turniru "Top 12 Srbije" Čokić je bio ubedljivo prvi sa maksimalnih 11 pobeda, drugo mesto zauzeo je Zvezdan Grujić iz STK "Lav" iz Šapca, dok je treći bio Đorđe Petrović iz niškog Železničara.

Drugi takmičar Spartaka, koji je učestvovao na na ovom turniru, bio je Stojan Kiš Lehel koji je malo podbacio i osvojio 12 mesto sa skorom 1/10.

Osvajanjem Top 12 Srbije za mlađe kadete Aleksandar Čokić je na ukupnoj rang listi Srbije za ovaj takmičarski uzrast u generalnom plasmanu zadržao je 1. poziciju u tekućoj sezoni.

Mlađe kadete Spartaka u Bečeju vodio je trener Branko Brstina.

- Gotova je ova naporna sezona, ostala su još dva značajna takmičenja, a to su: Balkansko prvenstvo za mlade u Bugarskoj početkom juna i sredinom jula Evropsko prvenstvo za mlade u Portugalu, gde bi trebalo da učešće uzme i mladi Čokić (13 godina) koji je ovu napornu sezonu završio na rang listi Srbije za kadete do 15 godina na 2. mestu, a na rang listi za mlađe kadete do 13 godina na 1. mestu. - kaže Brstina - Uskoro selektori reprezentacija Srbije treba da odrede konačan sastav reprezentacije Srbije za učešće na Balkanskom i Evropskom prvenstvu za mlade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2917
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

branko brstina

aleksandar čokić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.