Komentara: 1
Pregleda: 1245

Stoni tenis: Spartak Stoss savladao Galadsku (4:1)

19.02.2018. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: Spartak Stoss savladao Galadsku (4:1)

Iako je je prošle nedelje okončan jesenji deo prvenstva, stonoteniseri Spartak Stoss-a nisu imali pauzu, te su u nastavku takmičenja u Prvoj ligi Srbije, u okviru 10. kola, dočekali ekipu "Galadske" iz Kikinde. Subotičani su bili silno motivisani i želeli su se revanširati za neočekivani poraz u Kikindi, jprvom delu sezone.

Nije bilo lako u ovom meču, ali nosioci ekipe skoro celog prvenstva, Robert Takarič i Ištvan Poljak ponovo su blistali i dobili po dve partije. Šansu da zablista je ponovo mladi Aleksandar Čokić, koji je bio nadomak iznenađenja pri rezultatu 1:1 u setovima. U trećem setu vodio je 9-7 ali je Strahinja Mršić uspeo da preokrene taj set i u narednom zabeleži pobedu sa 3-1.

Ovog puta Takarič i Poljak uspeli su dobiti Žarka Djurdjeva koji je u jesenjem delu zabeležio dve pobede protiv Subotičana.

Spartak Stoss - Galadska, Kikinda 4-1

Pojedinačne partije: Poljak Ištvan - Đurđev Zarko 3-1; Čokić Aleksandar - Mršić Strahinja 1-3; Takarič Robert - Božić Goran 3-0; Poljak Ištvan - Mršić Strahinja 3-1 i Takarič Robert - Đurđev Žarko 3-1. Trener Spartak Stoss-a je Branko Brstina.

Nakon 10 kola Spartak Stoss se na nalazi na odličnom 4. mestu. U narednom kolu Subotičani gostuju Partizanu u Beogradu (nedelja, 25. februar).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1245
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.