• Pregleda: 581

Stoni tenis: Spartak Stoss preko Obilića došao do prve pobede u sezoni

Tek u 4. kolu Prve lige Srbije, pred domaćim navijačima, ekipa Spartak Stoss-a zabeležila je vrednu pobedu protiv ekipe "Obilić" iz Novog Kneževca sa ubedljivih 4-0.
Stoni tenis: Spartak Stoss preko Obilića došao do prve pobede u sezoni

Sam rezultat i maksimalna pobeda domaće ekipe ne odražava pravo stanje, pošto je ovaj meč bio pre početka veoma važan za obe ekipe u borbi za prve bodove.

Subotičani su konačno u 4. kolu pružili odličnu igru, ceo tim je bio na visini zadatka. I ovog puta iskusni Ištvan Poljak zabeležio je dve pobede. Treba napomenuti i njegovu važnu pobedu u prvom meču sa 3-1 protiv internacionalca Danijela Čonić koji igra dve lige u Srbiji i Španiji. Robert Takarič je pružio veliki doprinos  u neizvesnoj borbi u kojoj je bio uspešniji sa 3-2 protiv Svjetlanovića.

U trećoj partiji mladi Aleksandar Čokić zabeležio je ubedljivu pobedu od 3-0 protiv Naumova. Tačku na pobedu, u četvrtoj partiji, stavio je Ištvan Poljak pobedom od 3-0 nad Svjetlanovićem .

Spartak Stoss - Obilić (Novi Kneževac) 4-0

Pojedinačni rezultati:

  • Ištvan Poljak - Danijel Čonić 3:1 / 1:0
  • Robert Takarič - Dejan Svjetlanović 3:2 / 2:0
  • Aleksandar Čokić - Ognjen Naumov 3:0 / 3:0
  • Ištvan Poljak - Dejan Svjetlanović 3:0 / 4:0

U narednom, 5. kolu, ekipa Spartak Stoss-a u subotu od 18 časova gostuje u Kikindi gde se sastaje se ekipom Galadske, u važnom meču konkurenata u Prvoj ligi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.