Komentara: 16
Pregleda: 6515

Stiže novi talas migranata

10.09.2015. u 13:06h
Izvor: Radio Subotica
Nema sumnje da se kroz sever Bačke i Potisje kreće drugi veliki talas migranata. O tome govori podatak da su tokom prekjučerašnjeg dana u Suboticu stigla 23 autobusa sa migrantima koji su odmah prebačeni u Kanjižu autobusima "Suboticatransa".
Stiže novi talas migranata

Autoprevoznik – beogradska "Lasta" prekjuče je ubacila desetak vanrednih autobusa kojima je iz Beograda vozila migrante direktno za Kanjižu.

"Suboticatrans" samo zahvaljujući dobroj organizaciji posla uspeva da zadovolji sve potrebe za autobuskim prevozom u gradu. Povećani priliv migranata kroz Suboticu verovatno bi mogao stvoriti probleme u redovnom održavanju gradskih linija. Za sada se u tome u potpunosti uspeva.

Pokrajinska Vlada je na svojoj jučerašnjoj sednici prihvatila zahtev Komesarijata za izbeglice o davanju na korišćenje bez naknade objekta "Principovac" u Šidu, koji je svojina AP Vojvodine. Tako se postojećim prihvatilištima u Subotici i Kanjiži priključuje još jedno u Šidu.

Stiže novi talas migranata

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6515
Povezane teme

Suboticatrans

migranti

migranti u subotici

ilegalni migranti

izbegla i raseljena lica

izbeglice

prihvatni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.