• Pregleda: 2992

Stipan Jaramazović podržao "Izbor za bolji život"

Velikom broju organizacija i uglednih pojedinaca koji su podržali listu koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić”, pridružio se i Stipan Jaramazović.
Stipan Jaramazović podržao "Izbor za bolji život"

Poznati subotički tamburaš i jedan od tvoraca subotičkog tamburaškog ansambla podržao je listu jer poznaje sve ljude na listi i veruje da mogu doprineti razvoju grada.

Modest Dulić, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke, koja sa Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratskom partijom Srbije čini koaliciju “Izbor za bolji život – Boris tadić” u Subotici, ocenio je da je ova lista prevazišla političke okvire i da predstavlja građanski pokret.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
Član51406 Odgovori
Могу онако дискретно да питам?Зар ни један познати Суботичанин није подржао неку другу листу,опцију.?Ах,да... Сви су за "свој" бољи живот.
hooker Odgovori
ja mislio da svaki dan predstave po jednog glasaca....sa obaveznim slikanjem.
Marko Odgovori
Pravi izbor!
ljenka Odgovori
Spisak je zaista sve duži...sportisti, muzičari, bivši SVM-ovci koji pokazuju da SVM nije jedina politička opcija za pripadnike mađarske nacije...

Ipak je DS jedina ozbiljna politička opcija u gradu.
timot Odgovori
Stipane šta ti bi???
yenki Odgovori
Vrlo prvidno. Koja pijaca!?
yenki Odgovori
Zar se svako moze kupiti?
titi Odgovori
Voleo bih da vidim nekog iz"Izbora za bolji život-Boris Tadić" da se neko rukuje i fotografiše sa socijalnim slučajevima iz našega grada??Bilo bi to lepo videti .!!
Radnik Odgovori
yenki, može se svako kupiti veoma lako,posebno ljudi koji nikada nisu osetili šta je rad ,šta je nemaština,kojima je obraz i karakter slabija strana, celo naše društvo je moralno posrnilo,nije problem kada je čovek materijalno siromašan,ali je veoma opasno za celokupno društvo kada je moralno siromašan.
mile 1 Odgovori
To sto neko umije u na tamburu svirat` i dalje ne znaci da je moralna gromada.
Aleksa Odgovori
Bać Stipan sa Zlatnog šora u Tavankutu odlučio da podrži Demokratsku stranku. Moli nadležno
rukovodstvo da dodju da se slikaju sa njim.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.