Komentara: 25
Pregleda: 4048

Stend ap komedija pred punim "Jadranom"

18.07.2014. u 18:48h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je na sceni Jadran održana prvo Stand up veče na pozorišnoj sceni u Subotici.
Stend ap komedija pred punim "Jadranom"

Osim domaćina i organizatora Srđana Olmana, nastupili su i komičari iz Bosne, odnosno Hrvatske, Peđa Bajović i Domagoj Pintarić.

U jednoipočaasnovnom programu publika je imala prilike da čuje različita viđenja društvenog i socijalnog života, ova tri komičara, ali na humorističan i sarkastičan način. Iako Srđan ističe da je bio pomalo skeptičan kada je reč o prihvatanju ovakvog humora, koji je nov na našim prostorima, nakon sinoćnjeg nastupa koji je bio posećen do poslednjeg mesta, obećava nove nastupe i drugih komičara sa ovih prostora, ali tek od septembra.

Stand up komedija, počela da je da se razvija davnih godina u Americi, da bi se kasnije proširila i na Evropu. Osim Engleske i Nemačke, jedna od zemalja gde je ova vrsta humora veoma popularna i razvijena, jeste Mađarska.

Izvor: RTV Yueco
Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 4048
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.