Komentara: 4
Pregleda: 2129

Stanovnici Željezničkog naselja traže da se reši problem kanalizacije

26.11.2014. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
Juče je u prostorijama Mesne zajednice “Željezničko naselje” održan sastanak na inicijativu građana iz ulice 51. Divizije. Sastanku je prisistvovalo 47 građana i rukovodstva ove mesne zajednice, a sa problemima građana upoznao se i predsednik Skupštine Grada Ilija Maravić.
Stanovnici Željezničkog naselja traže da se reši problem kanalizacije

Stanovnici imaju višedecenijski problem koji se odnosi na visok nivo podzemnih voda, prezasićenosti i smrada koji dolazi iz velikog broja septičkih jama, kao i plavljenje podrumskih, suterenskih prostorija. Na skupu građani su istakli da se izgradnja kanalizacije nastavka izgradnje kolektora VII u ulici 51. Divizije ne spominje ni u jednom planskom dokumentu subotičkog Vodovoda niti u novom kreditnom aranžmanu sa EBRD bankom.

Na kraju sastanka građani su zatražili da se u naredne dve nedelje održi sastanak sa gradonačelnikom, zamenikom gradonačelnika za komunalnu delatnost i zaštitu životne sredine, kao i sa rukovodstvom i stručnjacima iz Vodovoda kako bi se problem rešio.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2129
Povezane teme

željezničko naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.