Komentara: 8
Pregleda: 2957

Stanovnici Aleksandrova traže asfalt i kanalizaciju

18.12.2012. u 12:53h
Izvor: RTV Yueco
U Domu Svetog Save u Aleksandrovu juče je održan Zbor građana. Stanovnici mesne zajednice traže da se izgradi kolovoz u Iđoskoj i Rudarskoj ulici, jer imaju novca od samodoprinosa koji ističe naredne godine.
Stanovnici Aleksandrova traže asfalt i kanalizaciju

U Vodovodu objašnjavaju da je pre dve godine dogovoreno da se prvo izgradi kanalizaciona mreža u Stražilovskoj, Kameničkoj i Siriškoj ulici i da se tek onda asfaltiraju okolne ulice. Problemi meštana navedenih ulica traju već nekoliko decenija.

Na zboru građana u Meskoj zajednici “Aleksandrovo” građani su kao glavne probleme istakli nedostatak kanalizacije i neizgrađenih puteva. Kažu da od blata ne mogu da žive.

U oktobru naredne godine ističe samodoprinos koji su građani plaćali 15.godina. Na skupu je predstavnik Mesne zajednice rekao da imaju još 19 miliona dinara na računu.

U Vodovodu i kanalizaciji objašnjavaju da je pre dve godine dogovoreno da Vodovod uradi idejni projekat za izgradnju kanalizacije u Stražilovskoj ulici, Kameničkoj i Siriškoj ulici i da su oni uradili sve sa svoje strane, a mesna zajednica je kao prioritet kandidovala izgradnju ulica.

Pored neizgrađene komunalne infrastrukture problem je i nedovoljan broja lekara u ambulanti u Aleksandrovu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 2957
Povezane teme
Direkcija za izgradnju grada Subotice mesna zajednica aleksandrovo aleksandrovo kanalizacija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.