Komentara: 3
Pregleda: 4629

"Stand up na vodi" na Ženskom štrandu

05.10.2015. u 03:42h
Izvor: Subotica.com
Posle višemasečne pauze, počinje još sezona stand up komedije u Subotici. Nova sezona će biti mnogo bogatija nastupima stand up komičara iz zemlje i regiona.
"Stand up na vodi" na Ženskom štrandu

Po usmenoj anketi koju su sproveli komičari međusobno, većina njih je subotičku publiku stavila na prvo mesto kao "naj publiku" za stand up show. Upravo zato mnogi komičari, koji još nisu imali prilike, žele da dođu u naš grad.

Sezonu će otvoriti trojac koji već nekoliko meseci nastupa po gradovima u Srbiji, pa su između ostalog bili u Kruševcu, Kraljevu, Novom Sadu, Smederevskoj Palanci i mnogim drugim mestima, a evo ih sada i u Subotici. Osim domaćina Srđana Olmana, nastupiće i Dušan Varničić, koji je već bio u našem gradu, ali ovoga puta sa nekim novim pričama, kao i Filip Ugrenović, koji do sada nije nastupao pred subotičkom publikom, a mogli ste da ga vidite na TV Show-u „Audicija“ na televiziji Pink.

"Stand up na vodi" kako glasi naziv ove dve večeri, održaće se na Ženskom štrandu, u petak, 16. oktobra sa početkom u 20,30 časova, a u slučaju velikog interesovanja "stand up" veče će se ponoviti i u subotu (17. oktobar). Karte po ceni od 400 dinara mogu da se kupe na Ženskom štrandu i u klubu Dvorištance.

Nakon završetka Stand up-a, na Ženskom štrandu je organizovan "after party" uz domaće i strane rok hitove.  Veče nije preporučljivo za mlađe od 16 godina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4629

Povezana dešavanja

Povezane teme

ženski štrand palić

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.