Komentara: 27
Pregleda: 6214

Stanari BIS-a nezadovoljni rukovodstvom

13.02.2014. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Nekoliko stanara Biznis inkubatora iz Subotice nisu zadovoljni sa radom vršioca dužnosti direktorke BIS-a Ilidiko Zedi. Predstavnici “Solar Ice” ističu da im je bez pitanja ušla u radionicu i fotografisala sve prototipove solarnih panela, trazzila im je da joj predaju sve projekte, kao i finansijske izveštaje od računovođe bez njihovog znanja. Zbog svega toga, “Solar ice” traži da mu se promeni status u BIS-u, jer nisu više u mogućnosti da razvijaju svoje inovacije.
Stanari BIS-a nezadovoljni rukovodstvom

Braća Robert i Josip Grabarević iz Subotice, po zanimanju trgovac i elektroinženjer, izumeli su univerzalno ekološko vozilo za prodaju sladoleda koje pokreće i hladi pet solarnih panela. Pre godinu dana su dobili prostorije u BIS-u u okviru kojih su trebalo da razvijaju svoje inovacije. Problem je nastao, kada je prema njihovim rečima vršilac dužnosti direktora počeo je da im bez pitanja ulazi u radionicu, fotografiše prototipove solarnih panela koji su jedinstveni u Evropi. Pored toga im je oterala mogućeg investiora i imaju drugih problema.

Slične probleme ima još jedan stanar, čija je radionica uništena i zabranjen im je ulazak u radionicu. O svemu tome su obavestili lokalnu samoupravu, kao i Upravni odbor BIS-a.

Prema našim informacima, grad će da formira komisiju koja ima za cilj da ispita navodne optužbe stanara BIS-a. Kako smo saznali, ovaj posao je poveren pomoćniku gradonačelnika. Ilidiko Zedi tvrdi da su optužbe neosnovane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 6214

Povezana vest

Povezane teme

biznis inkubator

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.