Komentara: 30
Pregleda: 7342

"Šta je to subotički?" Keep calm and love Subotica

06.08.2015. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria i sajt Subotica.com raspisuju nagradni konkurs za sve svoje sugrađane! Uključite se u promociju lepih vrednosti koje se neguju u našem gradu i budite deo akcije “Keep Calm and Love Subotica” kako bismo zajedno istakli prednosti Subotice.
"Šta je to subotički?" Keep calm and love Subotica

Nagradni konkurs će se održavati jednom nedeljno u toku avgusta meseca, počevši od četvrtka 6. avgusta. Od učesnika se očekuje da na Facebook stranici Hotel Galleria ili na sajtu Subotica.com podele svoje autorske fotografije kojima odgovaraju na nagradno pitanje.

Prvi zadatak u okviru nagradnog konkursa je “Šta je to subotički?”. Potrebno je da podelite sa nama fotografiju kojom ćete pokazati zašto volite Suboticu i šta je čini posebnom!

Fotografiju možete ostaviti u komentaru na postu Facebook stranice hotela Galleria ili kao komentar na ovu vest.

Nagradni konkurs traje do utorka 11. avgusta do 12 časova, a autor najbolje fotografije po mišljenju žirija osvojiće vaučer za Galleria Wellness centar u iznosu od 3.000 dinara i ručak za dvoje u Bavarskoj pivnici.

Ime pobednika nagradnog konkursa će biti objavljeno u sredu, 12. avgusta, na Facebook stranici hotela Galleria. Pogledajte detaljnija pravila.

Pratite nas, osvojite lepe nagrade i pokažite nam zašto volite Suboticu!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 7342

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.