Komentara: 1
Pregleda: 4613

Nagradni konkurs: "Selfika iz Subotice"

20.08.2015. u 13:59h
Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria i Subotica.com raspisuju još jedan u nizu nagradnih konkursa za sve svoje sugrađane! Uključite se u promociju lepih vrednosti koje se neguju u našem gradu i budite deo akcije “Keep Calm and Love Subotica” kako bismo zajedno istakli prednosti Subotice.
Nagradni konkurs: "Selfika iz Subotice"

Nagradni konkursi održavaju se svake nedelje u toku avgusta. Danas počinje novi konkurs gde se od učesnika očekuje da na Facebook stranici Hotel Galleria ili na sajtu Subotica.com podele svoje autorske fotografije kojima će odgovoriti na nagradno pitanje.

U okviru nagradnog konkursa “Selfika iz Subotice” potrebno je da podelite sa nama vaš selfi ispred subotičkih znamenitosti i obeležja!

Fotografiju možete ostaviti u komentaru na postu Facebook stranice hotela Galleria ili kao komentar na ovu vest.

Nagradni konkurs trajaće do utorka 25. avgusta u 12.00h, a autor najbolje fotografije po mišljenju žirija osvojiće Wellness paket i Bavarski ručak za dvoje.

Pobednik će biti proglašen u sredu 26.08. na Facebook stranici hotela Galleria. Detaljnija pravila možete pročitati na sledećem linku.

Pratite nas, osvojite lepe nagrade i pokažite nam zašto volite Suboticu!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4613

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.