Komentara: 18
Pregleda: 3044

SRS: Građani ne treba da budu taoci u svom gradu

15.04.2016. u 16:29h
Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Saopštenje Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Subotica prenosimo u celosti.
SRS: Građani ne treba da budu taoci u svom gradu

SRS najoštrije osuđuje bahato ponašanje premijera Aleksandra Vučića koji se u sredu poneo kao vladar sveta, kako nije postupio ni Tito kada je poslednji put posetio Suboticu da čitav grad bude satima blokiran na svim putnim pravcima što je nedopustivo bez prethodne najave i detaljnog uputstva građanima.

Takođe osuđujemo pritisak SNS-a na zaposlene u preduzećima čiji kadrovi i vode ista, a svi znamo koja su da svi zaposleni su morali da napuste svoja radna mesta i pojave se da dočekaju premijera ili da idu na miting u Sombor.

Smatramo da je sve to rađeno sa ciljem da se sabotira miting SRS i dolazak dr Vojislava Šešelja. Na njihovu žalost to im nije uspelo i SRS je održao najmasovniji skup u ovoj kampanji na trgu bez nijednog autobusa iz nekog drugog grada što pokazuje kolika je istinska snaga stranke.

Podsećamo kada je SNS imao miting u Subotici bilo je par autobusa iz Bačke Topole i Novog Sada kao i pedesetak emigranata. Pozivamo građane Subotice da bez iakvog straha izađu na predstojeće izbore i da svojim glasom promene Suboticu.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke Predizborni miting Srpske radikalne stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 18
Pregleda: 3044

Povezana vest

Povezane teme

srpska radikalna stranka

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.