Komentara: 0
Pregleda: 5304

Srednja medicinska škola realizovala seminar masaže

30.11.2014. u 22:00h
Izvor: Subotica.com
Srednja medicinska škola u Subotici je 28 i 29. novembra 2014. godine ugostila polaznike seminara 4S MaToKa (masaža toplim kamenjem) i MUSS (masaža u specijalnoj stolici), fizioterapeute nastavnike i učenike iz medicinskih škola Vojvodine (Sombor, Senta, Sremska Mitrovica). Program masaže je sertifikovan po standardu ISO9001:2000.
Srednja medicinska škola realizovala seminar masaže

Finansijsku podršku seminara obezbedio je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP VOJVODINE, RS, uz učešće škola polaznika kao i škole domaćina seminara.

Cilj programa je ostvaren kroz jačanje kompetencija nastavnika, naročito u oblasti inovativnih sadržaja i programa kontinurane edukacije, koji se mogu implementirati u postojeće programe ili se mogu primenjivati kod učenika kao vannastavni sadržaji. Ovim seminarom je obezbeđeno strukovno povezivanje medicinskih škola Vojvodine, a doprinos se ogleda u razmeni iskustva, međusobnim druženjem nastavnika i učenika putem učenja, a time je uklonjena distanca učenik - nastavnik, obzirom da su sada svi polaznici bili u istoj ulozi - ulozi učenika.

Srednja medicinska škola realizovala seminar masaže

Putem seminara osavremenjeni su nastavni sadržaji sticanjem znanja i praktičnih veština u navedenim oblastima masaže, a škola je opremljena novom stolicom za masažu.

Semina, kao deo projekta COBE, je potvrda održivosti projekta u kome je naša škola učestvovala, a svake godine se seminari realizuju za zainteresovane grupe. Program je prethodne godine realizovan sa članicama Klaster fonda zdravstvenog turizma Vojvodine a ocenjen je kao izuzetan kako od polaznika, tako i od samog Klastera.

Srednja medicinska škola realizovala seminar masaže

Dvanaest polaznika, učenika i nastavnika iz Sente, Sombora i Sremske Mitrovice je uspešno savladalo tehnike masaže i time su stekli sertifikate u trajanju od 16 časova.

Realizatori masaže su bili nastavnici Srednje medicinske škole Gordana Bašić P. VFT, i Kristijan Firstner, VFT, čiju obuku je preko SintraWest-a, finansirala flamanska vlada putem trilateralnog međunarodnog projekta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5304
Povezane teme

masaža

srednja medicinska škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.