Komentara: 1
Pregleda: 2300
Foto

Srbija ubedljiva na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

01.09.2017. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Duelom Srbije i Škotske počeo je 24. Memorijalni fudbalski turnir "Stevan Ćele Vilotić" za igrače do 19 godina. Za trofej najboljeg nadmeće se šest reprezentacija. Pored Srbije, tu su Ukrajina, Crna Gora, Mađarska, Izrael i Škotska.
Srbija ubedljiva na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Juče su odigrane prve dve utakmice. Srbija je na Gradskom stadionu, pred oko 300 gledalca, savladala Škotsku sa 3:1, dok su Crna Gora i Izrael na stadionu kraj Somborske kapije odigrali nerešeno 1:1.

Danas su na programu druge dve utakmice. U Senti od 17 časova igraju Ukrajina i Škotska, a u Kuli na stadionu FK "Hajduk junior" Mađarska i Izrael. U subotu se igraju poslednji mečevi po grupama. Srbija će snage odmeriti sa Ukrajinom u Kuli, dok će u Bačkoj Topoli koplja ukrstiti Crna Gora i Mađarska.

Utakmice za plasman se igraju u ponedeljak. Meč za peto mesto će se igrati u Bačkoj Topoli, za treće na Gradskom stadionu u Subotici, dok se finale igra na stadionu kraj Somborske kapije u 17 časova, nakon čega će uslediti dodela pehara i svečano zatvaranje tradicionalnog turnira koji sledeće godine slavi četvrt veka postojanja.

Srbija ubedljiva na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Škotska (U19 - turnir "Stevan Ćele Vilotić")
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2300

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

gradski stadion

omladinska reprezentacija srbije

fudbalska reprezentacija srbije

stevan ćele vilotić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.