Komentara: 4
Pregleda: 3923

SPS započeo kampanju za lokalne izbore

31.03.2012. u 21:02h
Izvor: RTV Yueco
SPS započeo kampanju za lokalne izbore

U organizaciji Socijalističke partije Srbije danas je održan turnir u malom fudbalu. Turnir je održan u Malom Radanovcu i predsednik Gradskog odbora SPS-a doktor Rodoljub Đurić je najavio i početak kampanje za lokalne izbore.

Sportska manifestacija okupila je sedam ekipa od po 10 članova, a igralo se po kup sistemu. Učestvali su članovi, aktivisti i simpatizeri SPS-a.

Prilikom otvaranja turnira predsednik Gradskog odbora SPS-a je rekao da su izbornu kampanju započeli sportskom manifestacijom. Svoje snage su odmerile ekipe iz Malog Radanovca, Kertvaroša i Željezničkog naselja.

Na turniru se okupilo oko 200 ljudi i to pretežno mladih. Cilj Socijalističke partije Srbije je promovisanje socijalne ideje. U oviru kampanje, barem za lokalne izbore članovi SPS-a su najavili još nekoliko sportskih manifestacija.

sps subotica

sps subotica

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 3923
Povezane teme

sps subotica

socijalistička partija srbije

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.