Komentara: 34
Pregleda: 5360

SPS: Zaobilaznicu nećemo zaobići

20.04.2016. u 17:50h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Saopštenje Informativne služba GO SPS Subotica prenosimo u nastavku.
SPS: Zaobilaznicu nećemo zaobići

Potsećamo naše građane da će Koalicija „SPS-JP-KP“, ukoliko dobije Vaše poverenje, prići krajnje odgovorno i selektivno u izboru i realizaciji ciljeva koji će doprineti razvoju i prosperitetu Subotice i cele Severno-bačke regije. Odgovorno ćemo upravljati novcem poreskih obveznika.

Potsećamo Vas da jedino Subotica i Beograd „grade“ obilaznice već 25. godina.

Mi je sigurno nećemo zaobići i nećemo je „graditi“ već - izgraditi. Naš prioritet je i razvoj sveukupne gradske i privredne infrastrukture, saobraćajne mreže, vodovoda, kanalizacije, elektrodistribucije, gasne mreže i postrojenja... Stvorićemo uslove i za afirmaciju energetskih resursa kao što su eksploatacija termalnih voda, a turističke sadržaje i destinacije podići na nivo Evropskih vrednosti.

Naša obaveza biće i poboljšanje regionalne putne mreže, podrška izgradnji solarnih elektrana i rigorozna kontrola javnih nabavki kako bi se smanjili rashodi i eliminisala korupcija u toj oblasti.

Nećemo Vas potsećati na sve naše planove u oblasti podsticanja poreske politike, subvencionisanja porodilja i novorođenčadi, pružanja pomoći penzionerima, invalidima i egzistencionalno ugroženim građanima. Troškovi lečenja od teških bolesti i participacija u nabavci lekova biće naš stalni zadatak...

Ostanite uz nas.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 5360
Povezane teme

sps

socijalistička partija srbije

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.