Komentara: 18
Pregleda: 4621

SPS traži da Srbijagas preuzme Medoprodukt

09.04.2012. u 18:35h
Izvor: RTV Yueco
Subotički odbor Socijalističke partije Srbije, na bazi sličnih primera u drugim kompanijama, zatražiće od Srbijagasa da preuzme Medoprodukt iz Tavankuta. Mesni odbori ove stranke od danas prikupljaju potpise građana Tavankuta i Ljutova za peticiju koju će priložiti uz zahtev koji će biti predat pomenutoj kompaniji. Socijalisti smatraju da je ovo održivo rešenje za voćarsku proizvodnju u Tavankutu i okolini.
SPS traži da Srbijagas preuzme Medoprodukt

Građani Ljutova i Tavankuta od danas imaju mogućnost da potpišu peticiju Socijalističke partije Srbije, kojom ova stranka traži da Srbijagas preuzme preduzeće Medoprodukt iz Tavankuta. To preduzeće za preradu i konzerviranje voća i povrća od nedavno je u stečaju, a prvi su peticiju potpisali neki od radnika koji su uvođenjem stečaja ostali bez posla.

Socijalistička partija Srbije organizovanjem potpisivanja peticije želi da skrene pažnju na problem Medoprodukta i celog voćarskog kraja subotičke peščare. Plan SPS-a je da, na osnovu pozitivnih primera kao što je Agroživ, Srpska fabrika stakla, Metalnonsko-sirćetni kompleks, preuzme potraživanja prema Medoproduktu, konvertuje ih u kapital i pokrene proizvodnju.

Poptisivanje peticije organizovano je u Ljutovu i Tavankutu. Građani potpise podrške ovoj inicijativi mogu dati na istom mestu i narednih dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 18
Pregleda: 4621
Povezane teme

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.