Komentara: 29
Pregleda: 5916

SPS sprovodi kampanju "Kaži glasno šta ne želiš!"

03.03.2014. u 11:57h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Socijalistička partija Srbije (SPS), u okviru aktuelne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, pokrenula je kampanju na teritoriji Vojvodine „Nema hoću-neću. Zato hoću SPS!“. U Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Subotici, Somboru i Sremskoj Mitrovici postavljene su elektronske instalacije (video boksovi) za snimanje video izjava u kojima građani mogu jasno i glasno da kažu šta je to što neće u svojoj zemlji, stoji na početku saopštenja Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije.
SPS sprovodi kampanju "Kaži glasno šta ne želiš!"

Svi zainteresovani građani, članovi, ali i simpatizeri stranke mogu da iskoriste svoje pravo i kažu šta je to što ne žele, u trajanju od tri sekunde, a sve izjave se automatski postavljaju i arhiviraju na namenski kreiranom sajtu www.hocusps.rs. Građani mogu reći sve što (ne)žele, misle ili osećaju, ali se vulgarne poruke, kao i raspirivanje rasne, verske ili bilo koje druge mržnje neće tolerisati.

Sve „neću izjave” se mogu u svakom trenutku pogledati na sajtu www.hocusps.rs. Posetioci sajta imaju priliku da glasaju za najbolju „neću izjavu” i na taj način odaberu sugrađanina sa kojim se u izjavi najviše slažu.

Ovako osmišljena interaktivna kampanja ima za cilj da inspiriše ljude da kažu šta je to što zaista neće, odnosno hoće u svojoj zemlji, izraze svoj stav i svoje mišljenje. „Zato hoću SPS” je kampanja kreirana sa željom da se glas naroda vidi i čuje na potpuno transparentan način, a mišljenja uvaže.
Svako ko želi da podeli svoju „neću” poruku sa drugima moći će to da učini na centralnim trgovima u gradovima do 13. marta 2014.      

Socijalistička  Omladina Subotice, poziva sve građane i građanke Subotice da iskažu svoje mišljenje i tako pokažu stav Subotice, stoji na kraju saopštenja SPS-a.

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 29
Pregleda: 5916
Povezane teme

sps subotica

socijalistička partija srbije

savet socijalističke omladine u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.