Komentara: 27
Pregleda: 5510

SPS pokreće novu političku kampanju

21.08.2012. u 16:29h
Izvor: RTV Yueco
Socijalisti Subotice su na današnjoj press konferenciji, u osvrtu na stečajeve u gradu, ocenili da je gašenje oko 30 preduzeća u okrugu direktna posledica loših privatizacijha i predlažu izmene Zakona o stečajevima, koji omogućava pljačku firmi, kao i preispitivanje nadoknada za stečajne upravnike.
SPS pokreće novu političku kampanju

Gradski odbor SPS-a će u narednom periodu da pokrene nekoliko incijativa za rešavanje problema u poljoprivredi i privredi.

Ideja je da se promeni Zakon o stečaju i u narednom periodu će pokušati da dobiju što tačnije podatke o tome koja su preduzeća otišla u stečaj, ko su stečajni upravnici i slično.Grad mora da uzme učešće u oživljavanju privrede.

Rukovodstvo SPS-a Subotice pokreće inicijativu da se na Paliću konačno sagradi banja, ali da investitor tog neophodnog projekta bude Grad Subotica, a da Velika terasa na Paliću dobije funkciju Filmskog grada, kako bi palićki turizam vratio nekadašnje reference, u odnosu na trenutno stanje koje je ocenjeno kao katastrofalno. Podržana je inicijativa gradonačelnika Modesta Dulića o upumpavanju vode iz Tise u jezero Palić, bez obzira na cenu i činjenicu da je to bar privremeni spas jezera.

Isto tako, će da pokrenu novu kampanju koja će da se odnosi na poboljašanje stanja u mesnim zajednicama.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 5510
Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

socijalisti u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.