• Pregleda: 3316

SPS: Nema promene vlasti

SPS: Nema promene vlasti

Na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije nije bilo reči o promeni vlasti u vojvođanskim gradovima, rekao je predsednik Okružnog odbora SPS-a, Slobodan Vojinović.

Priče koje kruže o tome kako DS napušta SPS u Subotici nisu istinite. Vojinović je istakao da SPS čini deo vladajuće koalicije u Subotici, Bačkoj Topoli i Malom Iđošu i da će tako i da ostane.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

10
Možda Odgovori
Možda se i opametite,pa napravite konačno vlast bez ds-a(grobara Subotice grada) i njihovih poltrona u liku lige i dshv-a!
Ovdašnji Odgovori
SPS treba pošten dostojanstven ,human , moralan , plemenit , dr. Đurić da očisti od korova koji će ih za 4 godine ugušiti ako se ništa ne poduzme. U SPS su ljudi mešetari ,štetočine,paraziti koji su za sebe pribavili ogromnu korist , Doktore krenite od uništeni firmi koje su uništavali godinama vaši članovi , krenite od AGROKOMBINATA,SOLIDA,IKOMA,29 NOVEMBRA..... Vojinović je na platnom spisku IKOMA držao *** cenzurisano *** pogledajte malo unazad šta je radila privredna Komora u Subotici i za koga je radio direktor PK. Doktore izlećite SPS jer će te gore proći za 4 godine od DS.
Dana Odgovori
Ikom je uništavan da bi Bojović otvorio svoju firmu, sve je krenulo od Bojovića uz pomoć Voinovića ,oboica su članovi SPS. *** cenzurisano ***
yupi Odgovori
@ mozda
Da je bilo pameti niko vise ne bi ni pominjao SPS!
clouseau Odgovori
Steta...
Crnogorac Odgovori
Ovdašnji, e vala svaka ti je na mjestu,ja mislim da će uskoro biti preokret,narodu je dosta ovakvih prevaranata, za doktora ĐURIĆA sve pohvale .
Lazo Odgovori
Najbitnije u Subotici da su se u vlast vratili Vojinovic i Jerinkic.To je zeleo narod u Subotici ,za ovo su se borili 5.oktobra.
Možda Odgovori
@yupi
Da je pameti niko ne bi više spominjao DS, jer su ih oni vratili na scenu!(naravno sa poltronima)
Pitalica Odgovori
Sta je rekao Bajatovic a ne glavni odbor? (sve koalicije sa DS pucaju)
Ivanka Odgovori
LAZO , Voinović je celo vreme bio na vlasti vršio funkciju direktora PK , zato nam ovako cveta privreda, vodio je naše privrednike pa im je dodeljivao medalje, Bojoviću za dobro poslovanje IKOMA da bi danas IKOM bio opljačkan uništen a Bojović imao svoju firmu ,svemu je kumovo Voinović, zaboravio si da pomeneš da se vratio i Veljković koji je uništio AGROKOMBINAT, Jerenkić se vraća zajedno sa suprugom ,*** cenzurisano *** koja je godinama uništavala SUBOTICU na čelu sa Jožefom Kasom danas su oni glavni . Nije mi jasno da mi obični pošteni građani koji smo ostali bez ičega i dalje trpimo ovakvu nepravdu i pljačku.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.