Komentara: 35
Pregleda: 5648

SPS: Akcija "Hoću - neću"

04.03.2014. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajinski odbor Socijalističke partije Srbije otpočeo je medijsku kampanju “Hoću – neću” u 7 najvećih gradova Vojvodine, sa ciljem da omladina u Vojvodini putem postavljene kamere na štandu SPS-a snimi, šta je ono šta žele, a šta ne žele u svojoj zajednici, gradu ili državi.
SPS: Akcija "Hoću - neću"

Većina njih odgovorila je da ne želi nezaposlenost, da ne želi da im prijatelji odlaze iz zemlje, kao i da im političati daju lažna obećanja.

Omladina želi da ostane u svojoj zemlji, a upravo ta omladina pojačala je Socijalističku partiju Srbije poslenjih nekoliko godina, istakao je kandidat na listi ove stranke Slobodan Vojinović.

Izvor: RTV Yueco
Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!" Akcija SPS-a: "Kaži šta nećeš!"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 35
Pregleda: 5648
Povezane teme

sps

socijalistička partija srbije

parlamentarni izbori

Slobodan Vojinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.