• Pregleda: 2756

Sportsko-zabavna manifestacija "City games" (igre bez granica) odložena za ponedeljak

"City games" je drugu godinu za redom zakazan da se održi i u Subotici, ali prvobitni večerašnji termin nažalost zbog loših vremenskih prilika menja se za ponedeljak, u 19 časova. Ulaz je besplatan, podrška poželjna!
Sportsko-zabavna manifestacija "City games" (igre bez granica) odložena za ponedeljak

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na otvorenom bazenu "Dudova šuma" od 19 časova.

Trinaest zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove,  a sve kroz zabavu i sport! Prošle godine takmičenje za Suboticu je održano na jezeru na Paliću, a ove godine se seli u Dudovu šumu, na Gradski bazen.

Grad koji bude  najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko "City games" finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima.

Sportski savez Subotice, nosioc lokalne organizacije, pozvao je sugrađane da dođu 9. jula (ponedeljak) na Gradski bazen u Dudovoj šumi i pruže podršku svojim sugrađanima, ali i ostalim učesnicima ove nesvakidašnje sportske manifestacije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Clown Odgovori
Jel vam i dalje plutaju dlake po vodi,i crevo sa ledenom vodom koje puni bazen? Ahahahhaha idemooo
Nikola Odgovori
Hoće danas biti igara? Otkazati sve događaje na otvorenom u petak zbog nečije glupe najave, a veče je bilo predivno...
Ja Odgovori
Hoće li se danas održati igre bez granica ili ne?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.