Komentara: 4
Pregleda: 2017

Sportsko penjanje: Veliki uspeh Nore Bognar na "Trofeju Pecena" u Austriji

09.07.2019. u 11:13h > 12.07.2019. u 20:24h
Izvor: Subotica.com
Sportska penjačica Nora Bognar iz PSK “Spartak” učestvovala je od 5. do 7. jula na takmičenju "Petzen climbing trophy / Alps-Adriatic iRCC 2019" u Austriji i tom prilikom osvojila svoju prvu zlatnu i srebrnu medalju, kao i srebrni trofej za ukupan plasman na takmičenju evropskog ranga.
Sportsko penjanje: Veliki uspeh Nore Bognar na "Trofeju Pecena" u Austriji

Na turniru su učestvovali takmičari iz 33 države, a Nora je u svojoj kategoriji imala konkurenciju od 31 takmičarki, ali je i pored toga uspela da u "brzinskoj" disciplini osvoji 1. mesto, odnosno u "bolderu" drugo. U disciplini "težinsko" Subotičanka je osvojila 7. mesto i tako u ukupnom plasmanu bila druga.

Iz kluba ističu da je "za Noru ovo prodoran uspeh, pošto je ovo već šesta godina da se takmiči za ovaj kup, ali sa prosečnim uspehom. Promenom režima pripreme uspela je stići na vrh i  sada je spremna na još bolje rezultate, te veruju da će se uspesi nastaviti."

Sportsko penjanje: Veliki uspeh Nore Bognar na "Trofeju Pecena" u Austriji

Iz Subotice su se ove godine takmičili i sportski penjači Stela Latoš i Maksim Purlija. Maksim je u kategoriji dece do 10 godina osvojio 7. mesto u brzinskom, 9. mesto u težinskom, dok je u bolderu 14. mesto. U generalnom plasmanu Maksim je završio na desetom mestu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2017
Povezane teme

penjački klub spartak

sportsko penjanje

planinarsko sportski klub spartak

nora bognar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.