Komentara: 1
Pregleda: 6075

Sportski pregled

27.05.2012. u 16:56h
Izvor: RTV Yueco
Kadeti FK Spartaka trijumfalno su završili svoje gostovanje na međunarodnom Kupu u Minhenu, fudbaleri Bačke 1901 su zabeležili još jednu izuzetno važnu pobedu protiv Slobode iz iz Novih Kozaraca. Pobedu su ostvarili i rukometaši Spartak Vojputa koji su savladali kolege iz ekipe Željezničara.
Sportski pregled

Kadeti FK Spartaka vratili su se sa turnira iz Minhena gde su učestvovali na tradicinalnom fudbalskom turniru Unikredit Kup uz pokroviteljstvo i u organizaciji grada Subotice kao plod dvanaestogodišnje saradnje između grada Minhena i Subotice.na turniru subotičani su nastupili sa dve ekipe i zauzeli su prvo i treće mesto.Pored ekipe Spartaka na turniru su nastupale ekipe iz Austrije, Poljske, Italije, Beligije i domaćina Nemačke.Ekipe su bile podeljene u dve grupe sa po pet timova. Turnir je održan na Olympiaparku gde su momci na video bimovima odgledali finale lige šampiona između Bajerna i Čelsija sa oko 75.000 hiljada gledalaca na Olimpijskom terenu.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić zahvalio se igračima i trenerima što na jedan lep način predstavili naš grad i poželeo da i u budućnosti ostvare još ovakvih rezultata.

Sportski pregled

Fudbaleri Bačke 1901 ubedljivi protiv Slobode

Fudbaleri Bačke 1901 zabeležili su još jednu važnu pobedu, na domaćem terenu, protiv ekipe Slobode iz Novih Kozaraca rezultatom 6:0.Ovom pobedom subotičku fudbaleri popeli su se mesto više i sada zauzimaju treću poziciju iza Radničkog iz Bajmoka i Dinama iz Pančeva za kojima zaostaju samo četiri boda.U sledećem kolu fudbaleri Bačke 1901 gostuju u Kovinu protiv ekipe Kolonije.

Rukometaši Spartak Vojputa lako protiv Železničara

Rukometaši Spartak Vojputa u nastavku Prve lige, u okviru 29 kola, savladali su ekipu Železničara rezultatom 36:31, poluvreme (19:16).Ovo je osam uzastopna pobeda subotičkih rukometaša.U poslednjem kolu izabranici Vuka Roganovića pred domaćom publikom dočekuju ekipu Crvene zvezde iz Mokrina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6075
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fk bačka

rukometni klub spartak

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.