Komentara: 2
Pregleda: 3577

"Sportski pozdrav" sutra na Gradskom trgu

02.10.2015. u 15:33h
Izvor: RTV City
Na platou ispred Gradske kuće sutra će se održati druga po redu štafeta humanosti pod nazivom „Sportski pozdrav“, u organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Stvaranje“.
"Sportski pozdrav" sutra na Gradskom trgu

Ove godine, organizacija štafete se poklopila sa Evropskim danom osoba sa autizmom te će Udruženje „Stvaranje“ zajedno sa Gradskim udruženjem za pomoć osobama sa autizmom obeležiti i taj dan.

Manifestacija „Sportski pozdrav“ ima za cilj da na zanimljiv i neposredan način uključi što veći broj dece u sport i edukuje ih o zdravom životu. Program manifestacije počinje u 11 i trajaće do 16h. U navedenom periodu,  posetioci će imati priliku da vide veliki broj sportskih kolektiva, nastupe muzičkih bendova, horova i plesnih grupa.

Specifičnost manifestacije se ogleda i u humanitarnom karakteru jer će se sva prikupljena sredstva od prodaje suvenira koji su izradili članovi brojnih subotičkih udruženja biti donirana briketirnici Udruženja „Zajedno“.

Manifestaciju će svečano otvoriti državni sekretar dr Nenad Ivanišević i član Gradskog veća za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac.

"Sportski pozdrav" sutra na Gradskom trgu

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3577

Povezana vest

Povezane teme

sportski pozdrav

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.