Komentara: 0
Pregleda: 3009

Sportski dan u akciji "Šta treniraš?" 6. juna u sali Tehničke škole "Ivan Sarić"

31.05.2013. u 13:05h
Izvor: Sportski savez Subotice
U prostorijama trofejne sale Sportskog Saveza održana je prezentacija povodom akcije “Šta treniraš, Coca–Cola sportski dan“ koja će se u Subotici održati 6. juna sa početkom od 11 časova u sportskoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić", Trg Lazara Nešića 9.
Sportski dan u akciji "Šta treniraš?" 6. juna u sali Tehničke škole "Ivan Sarić"

Cilj projekta je promocija lokalnih sportskih klubova, kao i motivisanje mladih da se aktivnije uključe u rekreativne sportske aktivnosti. Pokretači same akcije su Ministarstvo omladine i sporta, Sportski savez Srbije, Coca – Cola sistem u saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije i pre svega domaćin Grad Subotica.

Akcija "Šta treniraš?" za cilj ima uključivanje što većeg broja nacionalnih sportskih saveza i klubova u promociju sporta i rekreacije. Svi posetioci akcije "Šta treniraš?" koja će biti održana 06.06.2013. sa početkom u 11.00h u sportskoj sali Tehničke škole “Ivan Sarić”, Trg Lazara Nešića 9, imaće priliku da se na zabavan način upoznaju ali i priključe brojnim sportskim disciplinama koje će predstaviti sportski klubovi iz Subotice.

Ovu tradicionalnu manifestaciju je pre tri godine pokrenuo Coca-Cola Sistem u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta, Republičkim zavodom za sport i Sportskim savezom Srbije i za to vreme uspešno je realizovana širom Srbije sa ciljem da se sport približi_mladima. Pored upoznavanja sa različitim sportskim aktivnostima i njihovim karakteristikama, posetioci i članovi klubova biće u mogućnosti i da čuju savete o ishrani i fizičkim aktivnostima u skladu sa svojom fizičkom spremnošću.

Sa mladim sportistima će se tog dana družiti Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, Dane Korica, atletska legenda i generalni sekretar saveza, Jasminko Pozderac, direktor republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta, Đula Mešter proslavljeni odbojkaš osvajač olimpijskog zlata, predstavnici Sportskog saveza Subotice, Nemanja Simović zadužen za resor sporta u gradu Subotica i domaćin Modest Dulić, gradonačelnik Subotice.

Sportski savez Subotice poziva sve klubove da uzmu učešće u akciji i na najbolji način predstave sport kojim se bave.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3009
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

sportski savez subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.